logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

2 kvinder endte på hospitalet, efter at de havde prøvet at afslutte deres menstruation hurtigere ved hjælp af en STØVSUGER.

2019-06-11 12:34:12

Som angivet i Daily Mail drejede det sig om to kvinder på 23 og 19 år, som blev indlagt, efter at de havde afprøvet end ide fra deres "gør det selv” idekatalog. Ideen drejede sig om, hvordan man skulle fremskynde afslutningen af menstruationen ved brug af en støvsuger.

Metoden er betegnet som "Udtrækning af menstruationen", og er beskrevet at kvindesagsaktivisterne Lorraine Rothman og Carol Downer i 1970’erne som en hjemmelavet abortmetode.

Den sygeplejerske, som beskrev tilfældet med de to indlagte kvinder, skrev i notatet, at hun ikke kender mærket på det udstyr de anvendte, men det var en almindelig husholdningsstøvsuger.

Kvinderne blev efterfølgende udsat for et chok som følge af den betydelige blødning, der fulgte. Derefter kom de på hospitalet.

Sygeplejersken skrev: ”Din menstruation forløber i et stabilt tempo, som afgøres af din organisme. Støvsugeren kan fremskynde det 1000 gange, hvilket din organisme ikke kan tåle. Og så opstår der et chok”.

Sådanne tilfælde sker heldigvis ekstremt sjældent, men anvendelsen af en støvsuger til at afslutte menstruationen kan have alvorlige følger. Et chok kan medføre alvorlige efterfølgende helbredsproblemer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x