logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Et cirkus besluttede, at de ikke længere ville plage levende dyr, så i stedet for viser de hologrammer. Effekten er fantastisk!

2019-06-08 08:00:57

Mange mennesker synes en tur i cirkus er en flot og underholdende oplevelse, mens andre henleder opmærksomheden på de enorme lidelser dyrene må gennemleve for at underholde tilskuerne. Det er også derfor vi stadig hyppigere hører om modstandere af cirkus, og ønsker om at forbyde brugen af dyr til menneskelig underholdning.

Heldigvis kommer den nye teknologi os til hjælp. Velkommen til en imponerende verden af digital underholdning. Besøg det helt specielle projekt, som præsenteres af Cirkus Roncalli. Det er et sted, hvor folk kan se de mest utrolige optrædender af forskellige vilde dyr, uden dog at et eneste af dem må lide af den grund.

Cirkus Roncalli er det første cirkus i verden, som gør brug af denne teknologi til sine fremvisninger. Tilskuernes første reaktion viser, at de har ramt plet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Under fremvisninger ser vi hologrammer, som foreviser majestætiske elefanter og heste, som galoperer på scenen. Cirkus Roncalli blev dannet i Tyskland i 1976, og siden 1990’erne er de gradvist ophørt med at bruge dyr i deres opvisninger. I dag er der slet ikke nogen levende dyr tilbage, når Cirkus Roncalli går i arenaen

Der vises også enorme fisk! Hologrammerne med dyr er selvfølgelig kun et ekstra element ved siden af de talentfulde cirkusartisters optræden, som både inkluderer akrobater og klovner.

Hvis vi ser nedenstående optagelse, bliver vi hurtigt overbevist om, at det er en optræden, der virkelig fænger. Lad os høre jeres mening om den form for underholdning. Synes I, at traditionelt cirkus bør erstattes af den slags forevisninger?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x