logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En helt igennem sund og rask hund dør, lige efter at den har været ude og gå en tur. Læs denne advarsel fra dyrlægen, som man altid bør have på sinde.

2019-06-07 18:07:43

Organisationen Animal Welfare RSPCA, som beskæftiger sig med at redde dyr, har på sin Facebookside offentliggjort en dramatisk advarsel til alle hundeejere. Advarslen blev offentliggjort, efter at en fuldt ud sund hund i den engelske by Altrincham pludselig døde efter et hedeslag.

Mange af os kan slet ikke vente på at sommervarmen sætter ind, men vi glemmer desværre ofte, at det varme vejr også medfører risiko for hedeslag. Og det er et problem, som ikke blot vedrører mennesker, men også vores dyr.

I henhold til Metro har den britiske organisation ”Animal Welfare RSPCA”, som beskæftiger sig med at redde dyr, offentliggjort en advarsel til alle, som har firbenede derhjemme. Organisationen henleder opmærksomheden på konsekvenserne af lange udendørs spadsereture, når det er meget varmt,

I advarslen kan vi læse: "Her til morgen blev vi informeret om, at en af hundene i vores lokalsamfund døde af hedeslag, efter at have været ude at gå i 21 grader klokken 9.00 om morgenen”.

Hunden var sund og rask, uden de mindste helbredsproblemer.

Videre kan vi læse: "Vi ved, hvor vigtigt det er at gå ud med hunden, men tænk venligst på, at den høje temperatur kan medføre meget alvorlige og uopretteligE skader for dyrets helbredstilstand, og kan endda føre til dødsfald"

Vi vil nedenfor minde om, hvilke symptomer der ses ved hedeslag hos hunde:

- en voldsom gispen
- kort og uregelmæssigt åndedræt
- tørre slimhinder, tør tunge og tandkød
- forøget kropstemperatur (hundens fysiologiske temperatur ligger på 37,5-38,5 grader C)
- rystelser, besvimelse
- opkast, diarre

Ældre hunde, overvægtige, syge og hvalpe er mest udsatte Og også sådanne hunde, som har mørk, sort eller frodig pels.

Man bør derfor ikke udsætte hundene for at opholde sig direkte i solen på hede dage, og endelig heller ikke lukke dem inde i biler, som nemt varmes op af solen.

Del venligst denne vigtige advarsel med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x