logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den ældre herre tabte sin tandprotese; da han kiggede ned under bordet, så han, at hans hund havde fået et helt nyt smil.

2019-06-02 09:11:22

Hunde holder nogen gange af at stjæle (eller låne, hvis man foretrækker det udtryk) forskellige ting, som tilhører deres mennesker. Det kan være mad, sokker, tøfler og med tiden også ... en tandprotese.

Twitter-brugeren Eunice delte for nylig en særdeles underholdende post, hvor han fortæller en historie med deltagelse af hans charmerende hunhund, Maggie.

Maggie er en særdeles charmerende hund, som består af en blanding af puddel, shih tzu og chihuahua. Vi må erkende, at den ser vidunderlig betagende og dejlig ud.

Wyświetl ten post na Instagramie.

????

Post udostępniony przez Maggie ????? (@magstermoomoo)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Eunices far går med tandprotese. En dag, da han vågnede efter en lur, bemærkede han, at hans protese var forsvundet. Da han så under bordet, viste det sig, at den charmerende tævehund pludselig har fået et nyt smil.

Det billede det lykkedes Eunice at tage af Maggie har gjort indtryk på alle, som har set det. Alle havde en herlig tid, da de så, hvordan Maggie så ud med sit menneskes tandprotese. Vi håber, at I heller ikke kan holde en latter tilbage. Glem ikke at dele denne post med andre!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x