logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Folk har svært ved at tro på det, når de ser den store skallesluger, som tager sig af 76 fugleunger. Se ubetinget!

2019-05-31 11:41:05

Nu om dage er det sjældent, at mennesker lever sammen i meget store familier, men hos nogen dyr er et stort antal afkom en glimrende overlevelsesstrategi.

Fotografen Brent Cizek var så heldig at kunne forevige et fantastisk flot eksempel på en meget talrig familie. På film og billeder lykkedes det ham at fange en skallesluger, som tog sig af hele 76 små ællinger. Brent Cizek har givet et interview til magasinet People, hvor han beskriver hele situationen.

Manden var taget til havet for at observere naturen, men efter et kvarters tid så han noget, som fik ham til at måbe. Han besluttede at lave så mange billeder af den store skallesluger og de ledsagende ællinger som muligt. Som han forklarede i interviewet: "Jeg har aldrig før set en fugl, som tog sig af så mange fugleunger."

Eftersom skalleslugerne var lidt opskræmte over fotografens tilstedeværelsen, besluttede han at trække sig tilbage. Efter en time mødte han imidlertid flokken igen - denne gang lå de og slappede af på stranden.

Efter at være vendt hjem, besluttede fotografen at finde ud af, om det fænomen han havde observeret var hyppigt forekommende i dyrenes verden. I henhold til biologer som forsker i den store skalleslugers adfærd, sker det nogen gange, at fuglene skubber deres æg hen i reden hos en anden skallesluger. Forskerne er ikke sikre på, hvorfor dyrene agerer på denne måde, men spekulerer i, at det kan være en form for forsikring. På denne måde øges chancen for at noget af deres afkom overlever. En skallesluger lægger normalt omkring 20 æg. Det viser sig, at en familie på over 50 små ællinger hører til sjældenhederne, men at det ses en gang i mellem.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Happy Mothers Day to all the amazing moms out there!

Post udostępniony przez Brent Cizek (@brentcizekphoto)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Under alle omstændigheder er det en fantastisk oplevelse, Brent Cizek har haft, og vi ville ønske, at vi selv havde været vidner til dette usædvanlige fænomen. Heldigvis kan vi opleve det, ved at se de optagelser, som fotografen har lavet at sin helt utrolige oplevelse. Se selv med egne øjne!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x