logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Drengen hørte en summende lyd i højre øre; lægerne var forbløffede, da de fandt ud af, hvad der gemte sig inde i øret!

2019-05-13 19:31:48

I henhold til internetportalen WebMD hørte en 10-årige dreng fra Connecticut i USA pludselig en summende lyd i øret. Ydermere havde han en følelse af, at han havde et eller andet i det højre øre.

Lægerne som undersøgte ham på Yale-New Haven hospitalet fandt hurtigt ud af årsagen: Det var en flåt, der havde taget bolig i hans øre. Øre-næse-hals-lægerne prøvede at tage den lille spindler ud, men indgrebet gav ikke noget resultat, da det allerede var lykkedes for tægen at komme igennem trommehinden. Den lille patient måtte igennem en operation med fuld narkose.

Det lykkedes for kirurgerne at fjerne den uindbudte gæst, som havde bidt sig igennem drengens trommehinde. De øvrige dele af høresystemet var heldigvis ikke beskadiget, og drenges høresans tog ikke skade. Efter det kirurgiske indgreb foreskrev de øredråber, for at fjerne infektionen. Ved et kontrolbesøg en måned senere, konstaterede lægerne, at trommehinden var helet korrekt.

Dr David Kasle fra øre-næse-hals-afdelingen på Yale New Haven Hospital, som behandlede patienten, forklarede, at de ikke tidligere havde været ude for sådan et tilfælde. Den summende lyd, som drengen hørte, var en genlyd fra, når spindleren bevægede sig i hans øre. "Jo tættere på trommehinden, jo højere var lyden for patienten", forklarede Dr Kasle i et interview med Live Science

Lægerne har endda beskrevet tilfældet i det medicinske tidsskrift The New England Journal of Medicine da det er meget sjældent, at en flåt kommer så langt ind i kroppen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x