logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 16-årige pige var lige ved at dø, efter at have drukket for meget alkohol. Hendes mor advarer nu alle andre forældre.

Et stort alkoholindtag kan medføre en lang række problemer, særligt for mindreårige. Ofte er de unge imidlertid ikke i stand til at modsætte sig presset fra deres jævnaldrende.

Kelliee Jo Nelson fra Minnesota er mor til en 16-årig pige. I 2014 skrev hun på Facebook en drastisk appel til alle forældre, da hun ville advare dem om, hvor dramatisk en slutning et stort alkoholindtag kan få. Særligt hos unge mennesker. Hendes appel er fortsat særdeles aktuel. Ofte erkender vi ikke, hvor farligt alkoholindtagelse rent faktisk kan være.

Kelliee håber, at hun med sin appel kommer ud til så mange mennesker som muligt, for at hjælpe med at bevidstgøre og advare dem.

"En advarsel til alle forældre: Sådan ser det ud hos en 16-årige pige efter 2 øl, 2 glas rom, 2 glas hjemmebrændt, 2 glas whisky og lidt frugtlikør.

Min datter og hendes kusine besluttede sig for at lave en fest derhjemme, da de havde to timer alene i farens hjem. De plyndrede hans bar, og da min ex mand vendte tilbage var de voldsomt fulde, og der var ingen kontakt til min datter. Han transporterede hende hurtigt til hospitalet i Wyoming.

Da jeg ankom til hospitalet, blev jeg med det samme bragt til intensiv afdeling, hvor jeg fandt min datter. Hun var dækket med tæpper, for at forebygge underafkøling af kroppen. Hendes kropstemperatur var faldet til 35 grader, hun fik drops og havde et rør til mavesækken.

Hospitalspersonalet skulle bruge hele tre forsøg for at intubere hende, og som følge deraf fik hun sår på halsen. Det var en absolut nødvendighed, for at sikre kunstig lufttilførsel. Hun tilbragte de næste 13 timer tilsluttet en maskine, som trak vejret for hende, for det var hun ikke selv i stand til.

Ved midnat blev hun med ambulance transporteret videre til universitetshospitalet Amplatz Childrens Hospital. Min datter havde symptomer på alkoholforgiftning, eftersom hun havde over 4 promille alkohol i blodet.

Det er en tilstrækkelig mængde, til at slå en voksen mand ihjel.

Lægerne lod os klart forstå, at hvis hendes far ikke havde fundet hende, så ville hun formodentligt være død derhjemme i løbet af natten.

Gudskelov skal vi ikke til nu at begrave vores barn. Men det er kun fordi vi var heldige.

Særdeles heldige.

Sikken en fest!

Jeg håber, at min datter og min niece forstår, hvor heldige de var. Og jeg håber, de har fået en lærestreg for resten af livet. Jeg håber også, at jeg med denne post kan være med til at forebygge lignende forgiftninger, eller måske endda redde livet for nogen.

Forældre: 2 timer De var alene i 2 timer.

Børn: 2 øl og 6 glas alkohol - det var hvad der skulle til for næsten at dræbe en teenager.

Del venligst dette med andre. Lad os øge bevidstheden om hvor farligt alkoholforgiftning er og hvor let teenagere kan blive forgiftet.

Jeg havde aldrig troet, jeg skulle komme i sådan en situation. Det havde min datter heller ikke. Men måske hvis de havde været mere bevidste tidligere ..."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x