logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dommerne fik tårer i øjnene, efter at have set drengekorets optræden. De blev bare nødt til at trykke på den gyldne knap!!!

Dommerne i den britiske udgave af Got Talent var vist ikke helt forberedt på, hvad de skulle forvente, de der viste sig et drengekor fra skolen Flakefleet Primary School på scenen. De havde helt sikkert ikke forventet, at disse meget unge deltageres optræden ville gøre, at de fik tårer i øjnene af bevægelse.

De børn, der optræder i koret fra Flakefleet Primary School, er i alderen 4 til 11 år gamle. Som korlederen selv beskrev det, synger nogle af dem, fordi de simpelt hen elsker at synge, men de er alle sammen entusiaster. Det er også tydeligt på deres optræden, at sangen bibringer dem en enorm glæde.

Dommerne og publikum var henrykte og særdeles bevægede over deres optræden. Som dommeren, David Walliams udtrykte det, viser denne optræden, hvordan en lykkelig barndom bør se ud - den bør bestå af smuk og ubekymret leg. David var så bevæget, at han ikke kunne lade være med at trykke på den gyldne knap.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Dommerne og publikum var henrykte og særdeles bevægede af deres optræden. Som dommeren David Walliams udtrykte det, viser denne optræden hvordan en lykkelig barndom bør se ud - den bør bestå af smuk og ubekymret leg. David var så bevæget, at han ikke kunne lade være med at trykke på den gyldne knap.

Vi glæder os til at høre jeres mening om denne optræden. Blev I også bevæget?

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x