logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moren beskriver, hvordan pitbullterrieren trækker den lille datter i bleen og på denne måde redder barnet fra en ildebrand.

Nogle forældre er meget bange for, hvad der kan ske med deres børn, og derfor vil de ikke have nogen dyr derhjemme. Og det drejer sig her i særdeleshed om pitbull, en race der af mange anses for at være ”aggressiv”. Historien om hunhunden Sasha viser imidlertid, at det ikke er alle pitbullterriere, som er aggressive. Og meget ofte er det særdeles hjælpsomme og kærlige hunde.

Latana Chai bor i Californien og har en 7 måneder gammel datter ved navn Masailah. En nat hørte kvinden, at hendes hund Sasha pludselig begyndte at gø meget højt. Der var noget, som var galt, da der var tale om en særdeles atypisk gøen. Kvinden erindrer senere i et interview, at hunden gøede og hoppede op på husets bagdør. Da Latana åbnede døren, løb Sasha omgående ind i huset, mens den gøede af fuld hals.

Pludselig opdagede kvinden årsagen til hundens gøen. Der var udbrudt brand hos naboen. Moren løb omgående ovenpå, for at hente sin datter, men det viste sig, at Sasha allerede havde klaret den sag. Latana så, hvordan Sasha trak afsted med Masailah, mens den holdt fast i bleen.

Masailah og Sasha blev født på nogenlunde samme tid og elsker at lege og tilbringe tiden sammen. Det er simpelt hen så smukt, at Sasha - så snart den så branden - ønskede at redde Masailah; og det gjorde hunden som den nu bedst kunne. Den bed derfor tænderne fast i bleen og prøvede at trække pigen væk fra den opståede trussel.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Familien tror, at hvis det ikke havde været for pitbullterrierens hurtige og opmærksomme reaktion, kunne historien have fået et tragisk endeligt. Hunde er menneskets virkelige venner.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x