logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Nye undersøgelser bekræfter, hvad mange tænker: Skaldede mænd er mere intelligente, sexede og får mere succes.

Mange mennesker prøver at forsinke eller skjule tegnene på aldring. Men vi kan ikke gøre så meget ved det; vi bliver alle sammen ældre, på et eller andet tidspunkt. Huden mister sin elasticitet og hårene bliver med alderen grå. Der er også mange mænd, som med alderen taber håret.

Men det er ikke en grund til fortvivlelse! I henhold tilYahoo er det en fordel at have mindre hår. Undersøgelser gennemført af Albert E. Mannes og hans forskerteam fra Pennsylvanias Universitet har bekræftet, at skaldethed eller et barberet hoved har en særdeles positiv effekt på, hvordan mænd opfattes af andre.

59 personer tog del i undersøgelsen, hvor der blev præsenteret fotografier af mænd med og uden hår på hovedet.

De fleste af deltagerne opfattede de skaldede mænd på billederne som mere attraktive og sexede. Deltagerne var overbevist om, at skaldede mænd opnår stor succes i deres liv.

Det viste sig ligeledes, at skaldede mænd opfattes som mere intelligente og klogere, måske fordi de bliver set som ældre og mere erfarne. De blev også anset for at være mere attraktive.

Forskerne har en formodning om, at resultatet også kan være influeret af, at mænd med tendens til skaldethed har mere testosteron i organismen.

Er I enige i disse resultater? Vi venter på jeres kommentarer!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x