logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Katten udsendte nogle underlige lyde i børneværelset, og det var da moren tog direkte til hospitalet med barnet.

Vi bringer ofte historier om hunde, som med deres adfærd har bevist, at de er menneskets bedste ven. Det er imidlertid ikke kun hunde, som er i stand til at gøre heltegerninger.

Roy og Bernita Rogers forsøgte længe at få et barn; Bernita blev gravid tre gange, men alle tre gange blev barnet desværre født for tidligt og døde.

Parret var fast besluttet på en familieforøgelse, men det var beklageligvis ikke nemt. En dag kom der imidlertid noget helt specielt ind i deres liv. En lille hjemløs kat kom hen til deres hjem, og den fik så lov til at blive. Katten fik navnet Midnight.

Et år senere ventede parret igen barn, og denne gang lykkedes det. Deres datter, Stacey, var sund og rask, da hun blev født!

Nogle forældre foretrækker at holde dyrene langt væk fra deres børn, men ikke Roy og Bernita Rogers. Midnight tilbragte rigtigt meget af sin tid ved siden af Stacey. Den var som hendes personlige vagt. Det, som hændte senere, viste, hvor elskelige dyr er i stand til at være.

Da Stacey var blot 6 uger gammel, blev hun syg. Børnelægen konstaterede, at hun var forkølet og ordinerede medicin. Bernita anbragte sin lille datter i vuggen, aktiverede den elektroniske barnepige og gik ned i stueetagen.

På et tidspunkt hørte Bernita en frygtindgydende mjaven og hylen fra katten. Da hun kom ind i datterens værelse, så hun, at Midnight sad ved siden af den elektroniske barnepige og miavede som en rasende. Så så hun på Stacey og forstod, at der var noget galt. Hundes datters hud var blevet blålig og hun trak ikke vejret. Bernita tog omgående på hospitalet med datteren.

Det var et kritisk øjeblik, hvor Stacey var blot millimeter fra døden. Heldigvis lykkedes det for lægerne at få de vitale funktioner i gang igen.

Det var udelukkende takket være kattens opmærksomhed og smukke reaktion, at denne historie endte så godt, som den gjorde.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x