logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvalpen bliver reddet, men har brug for hurtig lægehjælp. Dyrlægen hævder, at det er det værste tilfælde, han har set de sidste 30 år.

Medarbejderne på dyrehospitalet Griffith Animal Hospital var dybt rystede, da de så en lille hvalp, som blev bragt ind til hospitalet. De følte, at de var nødt til at dele billederne på Facebook. Læs selv denne historie, som heldigvis får en lykkelig afslutning.


"I går måtte jeg erkende, at jeg havde taget fejl. Jeg havde endnu ikke set alt. I går aftes kom en ukendt mand ind til os, og forklarede, at han havde fundet en hvalp. Han viste mig den hund, han havde reddet, og til min forfærdelse så jeg, at dens snude var klæbet sammen med isoleringstape. Jeg glemte ærligt talt at stille alle de spørgsmål, som jeg burde have stillet. For eksempel, hvor han havde fundet den. Han fortalte blot, at han havde fundet den i grøften. Jeg fik ikke en gang sagt tak, fordi han bragte hunden indtil os ... tror jeg, for jeg kan ikke huske detaljerne.

Jeg tog med det samme hunden med bagud, for at kunne hjælpe den. Doktor Phillips skar tapet over, og gik i gang med at undersøge hundens tilstand. Vi græd af overvældelse, da vi så, hvordan den lille hvalp spiste lidt fra en skål og logrede med halen. Jeg var totalt mundlam.

Vi gør altid alt hvad vi kan for at hjælpe. Og nu viser det sig, at der i nærheden af os befinder sig nogen så rædselsfuld, at vedkommende kan finde på at skade en lille, uskyldig hvalp. I løbet af de 30 år jeg har arbejdet her, har jeg ikke med egne øjne set et sådant tilfælde.

Huden og pelsen under tapen blev praktisk talt revet af, og det hele var begyndt at rådne, så den måtte have haft den tape på i flere dage. [...]

Det er et ondt menneske, og for det han gjorde, kommer han forhåbentligt til at brænde i helvede. Det er et menneske uden den mindste smule medfølelse. Men karma kommer tilbage.

Men der er også gode nyheder; hunden har det nu godt. Den har fået en masse kærlighed, og vi vil tage os af den, indtil den er helt rask. Den får en ny familie (jeg kender nogen, som er helt vilde med den). En stor tak til dyrehospitalets medarbejdere. Dr Phillips, dr Amram, Alli, Mo, Jenn, April, Cheyanne for at de løsrev sig fra deres andre forpligtelser for at hjælpe og i fællesskab gennemleve denne vanskelige nat."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den pragtfulde hvalp har fået navnet Louie. Vi har vanskeligt ved at forstå, hvordan man bevidst kan skade en så pragtfuld skabning.

11 dage senere anbragte hospitalet information om hvalpen på sin profil.

"OPDATERING VEDRØRENDE LOUIE. Dette vil gøre jeg glade, men måske får I tårer i øjnene. Min bøn blev hørt, da jeg bad om at kunne give et håndtryk og takke den mand, som fandt hvalpen. I dag kom han ind til os! Han var sammen med sin niece, som havde aftalt et besøg hos os. Mary Witting kom hen til dem med Louie. Så de kunne hilse på hinanden. Disse billeder siger det hele.

En kæmpe tak til Bob, som er helten i denne historie. Han var ude og spadsere langs Colfax, ved siden af broen ved Katie-kanalen, da han hørte en piben. Han gik ned, og så den lille hvalp med isoleringstapen om snuden. Han anbragte omgående hvalpen i sin frakke og tog hen til os. Vi takker dig for at du var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt! Bob er en engel og en rigtig hundeelsker, hvilket Louie bekræftede med et vådt hundekys.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x