logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

En far, der dræbte sin datters voldtægtsmand, har nu fået sin dom. Havde I regnet med sådan en dom?

Ingen ved sine fulde fem er i stand til at forestille sig, hvad der kan få folk til at udnytte og skade forsvarsløse børn. Alle forældre vil gøre hvad som helst, for at beskytte deres børn, særligt mod alle mulige perverse typer. Denne sag fandt sted i 2012 i Texas i USA, og vedrører en far, som i forsvar af sin datter dræbte en voldtægtsmand. Sagen er specielt interessant, for rettens dom er ... noget usædvanlig.

Som det er beskrevet i den anerkendte avis, The New York Times, skete den pågældende hændelse i Lavaca i staten Texas. Den 47-årige Jesus Mora Flores var ansat på en gård som landbrugsmedhjælper. En dag fik han fat i en 4-årig pige og hev hende ind i en hytte. Heldigvis så pigens bror det hele, og han underrettede hurtigt deres far. Faren, hvis identitet ikke er offentliggjort, løb omgående hen til hytten. Allerede fra lang afstand, kunne han høre sin datters skrig.

Da han løb ind i hytten, så han Flores stå der uden bukser eller underbukser sammen med hans datter. Pigens far trak hende omgående væk fra Flores, og gav ham nogle slag på hovedet og halsen. Da manden faldt om og ophørte med at give livstegn, blev der tilkaldt en ambulance. Men da ambulanceredderne nåede frem, konstaterede de, at voldtægtsmanden var død.

Sherif Micah Harmon fortæller, at faren fortrød, hvad han havde gjort, og hævder, at han kun ønskede at forsvare barnet. Sheriffen tilføjer: ”Enhver har ret til at forsvare sit barn. Pigens far virkede i selvforsvar af en anden person”.

Retten i Lavaca gav sheriffen ret, og erklærede i sin dom, at Floresas død var fremkaldt af selvforsvar. Statsanklageren Heather McMinn forklarer: "I henhold til loven i staten Texas, er det tilladt at bruge vold for at modvirke seksuelle overfald." Daren blev ikke anklaget for noget.

Hvad synes I om sådan en dom?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x