logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Pentatonix spillede sin version af Sound Of Silence. Det er ikke så underligt, at hele Internettet koger af begejstring. Det skal høres!

Det er vist ikke nødvendigt at præsentere nogen for melodien "The Sound Of Silence". Melodien blev komponeret af musikduetten Simon & Garfunkel i 1964. Interessant nok er der stor chance for, at duetten Simon & Garfunkel aldrig ville have skabt noget selvstændigt, hvis det ikke var for denne melodi. Melodien stammer fra gruppens første album, "Wednesday Morning, 3 A.M.". Albummet blev frigivet i 1964, og viste sig at være en total fiasko. Fiaskoen var så total, at Paul Simon besluttede sig for at forlade USA og tage tilbage til England, og Art Garfunkel vendte tilbage til sine studier på Columbia University.

Men netop da skete der et mirakel. Melodien "The Sound of Silence" nåede førstepladsen på en af de mest prestigefyldte hitlister - Billboard. Duetten besluttede herefter, at de fortsat ville skabe musik sammen, og takket være dette opstod endnu en række værker.

Det er helt klart et spændende stykke musikhistorie. Værkets storhed bevidnes imidlertid også af, at andre musikere benytter det i deres værksteder. Og melodien "The Sound of Silence" bliver ofte spillet i mange forskellige stilarter.

Denne gang har vi at gøre med en a capella version i Pentatonix’ udførelse. Gruppen specialiserer sig i at indspille egne, særdeles originale, versioner af kendte melodier. Vurder selv, om I synes om denne version. Vi venter på jeres kommentarer!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x