logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den unge pige begynder at synge, men pludselig slutter Tom Jones sig til hende. En vildt usædvanlig duet!

Program The Voice har en ret atypisk opsætning, når man tænker på, at det er et talentshow program, hvor dommerne ikke får lov til at se deltagerne. Det betyder, at dommerne kun kan vurdere deres stemmer, og ikke hvordan de ser ud. Først når dommerne udtrykker ønske om at få deltagerne med på deres hold, kan de vende sig om og se, hvordan deltageren ser ud.

I interviewet til den britiske udgave af programmer tog Bethzienna Williams del i sådan en blindtest, hvor hun sang til melodien "Cry to Me" som oprindeligt blev sunget af Solomon Burke. Melodien blev ligeledes anvendt i filmen "Dirty Dancing".

En af dommerne i programmet er Tom Jones, en udøvende kunstner, som det vist ikke er nødvendigt at præsentere. Hans stemme er ret let genkendelig, og værker så som "Sex Bomb" eller "Shes a lady" er kendt af næsten alle.

Tom Jones var særligt interesseret i, hvorfor Bethzienna havde valgt netop denne melodi. Da pigen afslørede, at hun er vild med filmen "Dirty Dancing", erkendte dommeren, at han også elsker netop denne melodi. På dette tidspunkt begyndte publikum at kræve, at Tom Jones også skulle synge ...

Og således kan vi blive vidner til en live optræden, udført af en stor musikstjerne og en deltager i et talentshow. Ydermere er det en totalt improviseret optræden.

Tom Jones beviser, at han er en levende legende, og for den unge Bethzienna er det opfyldelsen af en drøm at kunne optræde ved hans side. Se selv:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x