logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Tryllekunstneren bad dommeren om at vælge et tilfældigt kort; det han gjorde med det, overstiger den vildeste fantasi.

Shin Lim er vinder af den 13. udgave af den amerikanske version af ”Got talent”. Han specialiserer sig i tryllekunster med anvendelsen af spillekort. Han er nu blevet indbudt til at deltage i en specialudgave af Got talent, hvortil finalisterne og vindere af tidligere udgaver deltager, herunder også fra udenlandske programmer.

I begyndelsen hører vi, at Shin længe var i tvivl om, hvorvidt han overhovedet skulle deltage i programmet, men hans kæreste overbeviste ham om, at han har et usædvanligt talent, og burde deltage i interviewet. Vi ved ikke, om Shin regnede med at vinde, da han stillede op til programmet, men det var helt sikkert en direkte adgangsbillet til berømmelse.

Vi har nu også mulighed for at beundre Shin i denne fabelagtige fremvisning af sine kunster. Til sin optræden inviterede han en af dommerne ind - Howy Mandel, samt programlederen - Terry Crews. Se ubetinget hele hans optræden til ende. Vi har ingen ide om hvordan Shin udførte dette, men det er helt sikkert en af de mest usædvanlige tryllekunstopvisninger vi har set.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x