logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En smuk lille tegnefilm om venskabet mellem en mishandlet hund og en hjemløs kat vil give dig tårer i øjnene.

Kunstnerne fra filmstudiet Pixar viser et atypisk venskab i en ny, fremragende og særdeles bevægende kortfilm med titlen "Kitbull". Filmen er produceret af Rosana Sullivan, som i et interview med ”Bored Panda” udtaler følgende: "Det hele begyndte med småfilm om katte. Jeg elsker at se på katte, når jeg er stresset. Jeg fandt ud af, at jeg havde en voldsom lyst til at tegne en lille kat, som laver noget sjovt på en rigtig katteagtig måde."

Det begyndte som et ikke særlig konkret ide, men udviklede sig hurtigt til noget langt dybere. Hele filmen har for Rosanna en særdeles personlig relation, og hun forklarer, at lige som katten fra filmen har hun altid været lidt sky i forholdet til andre mennesker, og det har været vanskeligt for hende at etablere nye bekendtskaber.

I begyndelsen af filmen lærer vi en lille, hjemløs kat at kende, som søger føde, hvor der er noget at finde. Senere lærer vi en pitbull at kende, men den bliver desværre udnyttet til hundekampe, og i forbindelse med dette må den udholde en masse lidelse, både fysisk og psykisk. Vi vil ikke afsløre, hvordan filmen ender, men vi er sikre på, at I vil være dybt bevægede. Del linket til denne skønne film med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x