logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dansetruppen sad 6 timer i lufthavnen og ventede på et forsinket fly, så de besluttede sig for at give en fremragende danseopvisning for de andre passagerer.

Der er ikke nogen, som kan lide at vente på et forsinket fly. De fleste af os har imidlertid prøvet at sidde alt for længe i lufthavnen. Vi venter roligt på vores fly, men pludselig meddeler højtalerne, at flyet desværre er forsinket. De fleste mindre lufthavne rundt omkring i verden er ydermere ikke de mest spændende steder at vente, og der er så mange bedre ting, vi kunne lave end simpelt hen at sidde og vente.

Dansetruppen Funkywunks sad og ventede på deres fly, da det viste sig, at det var hele 6 timer forsinket. De unge dansere besluttede derfor at give de andre passagerer i lufthavnen en virkelig overraskelse. Overraskelsen bestod af en fantastisk flot danseopvisning for lufthavnens øvrige ventende passagerer.

De satte melodien "Uptown Funk” af Bruno Mars i højtalerne, og så gik de simpelt hen i gang. Medpassagerende kvitterede selvfølgelig for deres optræden med en kæmpe klapsalve. Vi håber, at I også vil synes om denne usædvanlige optræden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x