logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moren til en 18-årig mand var ved lige ved at dø af brystkræft, men han har nu udtænkt en brystholder, som kan redde millioner af kvinder.

Enhver, som har haft en kræftramt person i familien, ved, hvor frygtelig kampen er, og hvor udmattende den kan være.

Som angivet på portalen Goodfullness blev der hos Julian Rios Cantus mor konstateret brystkræft, da han var 13 år gammel, og det var ekstra belastende, fordi kræften blev konstateret i begge bryster. Drengen blev øjenvidne til den frygtelige sygdom, som brystkræft er. Dengang fandt han også ud af, at noget af det vigtigste er en hurtig diagnose.

Julians mor overlevede heldigvis sygdommen, men mistede begge bryster. Det hun gennemlevede, motiverede hendes søn til at skabe en fantastisk opfindelse.

Den unge mand besluttede at tage sagen i egne hænder, og udtænkte en særdeles smart brystholder, som takket være den nyeste teknologi er i stand til at afdække brystkræft.

Julian har stiftet virksomheden Higia Technologies, hvor formål det er at producere brystholdere som vil kunne opdage ændringer i brysterne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Brystholderen er udstyret med 200 censorer, som overvåger sådanne parametre som temperatur, farve og brystets struktur. Kvinden bør gå med brystholderen i 60-90 minutter om ugen. Ved hjælp af bluetooth sendes information fra censorerne til en applikation, som herefter sammenligner med tidligere aflæsninger og er i stand til at registrere alle anormalia. På denne måde får kvinderne med det samme besked om urovækkende signaler. I tilfælde af brystkræft er en hurtig diagnose nøglen til en sikker helbredelse, og enhver udvikling, som er i stand til at hjælpe med en hurtigere afdækning af ændringer, er derfor velkommen.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x