logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hunden døde, efter at have spist et stykke kage, som dens menneske havde bagt. Den ulykkelige kvinde advarer nu andre mod den populære ingrediens, som dræbte hendes hund.

Tabet af et elsket dyr er ofte en smertefuld proces, særligt hvis vi finder ud af, at det kunne være undgået. I henhold til Peoples Magazine er den historie, som Kate Chacksfield blev udsat for virkeliggørelsen af et sådant scenarie.

På trods af den dybe sorg hun gennemlever, besluttede Kate at dele sin historie for at advare andre hundeejere mod en særdeles populær ingrediens, som anvendes i de fleste husholdninger.

De fleste hundeejere ved, at dyrene elsker at blive inviteret på hjemmelavet mad, og i særdeleshed kager og andre deserter. Det er almindelig kendt, at man ikke må give hunde chokolade, men det viser sig, at chokolade ikke er den eneste ting, som hunde ikke bør spise.

Katy Chacksfield lavede som sædvanlig sine hjemmelavede småkager. Hundes hunhund, Ruby, er vild med dem, og Katy gav den derfor selvfølgelig lov til at få en mundsmag. Ruby havde prøvet at spise kagerne tidligere, uden at der var sket noget.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Desværre var der en enkelt ting, Katy lavede om i opskriften. Fordi hun var på slankekur, havde hun i stedet for sukker brugt det populære sødemiddel - xylitol. Og det var netop xylitol, som gjorde, at Ruby blev syg, efter at have spist blot to småkager.

Som angivet på portalen Blue Cross virker xylitol særdeles toksisk på hunde, som ikke er i stand til at metabolisere stoffet. På denne måde kan de falde i en særdeles farlig hypoglykæmisk koma.

Hvis Katy havde været orienteret om giftigheden af xylitol, ville hun helt sikkert aldrig have prøvet at give småkagerne til sin hund, og Ruby ville stadig være i live. Det er derfor den fortvivlede kvinde nu ønsker at advarer andre hundeejere.

Det er også værd at være særligt opmærksom, hvis man i det hele taget har xylitol derhjemme – hvis man kommer til at drysse lidt af det på gulvet, kan hunden komme til at slikke det op, og blive forgiftet på denne måde. Det venligst denne post med alle, som holder af dyr!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x