logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden bemærkede en hund, som rystede af kulde, og så gjorde hun noget, som har grebet tusindvis af mennesker over hele verden.

Ikke bare for mennesker er vinteren en vanskelig periode at komme igennem. Også de hjemløse dyr mærker følgerne af kulden. Et industrikamera i den tyrkiske by Zonguldak har optaget en scene, som får os til at genvinde troen på det gode i mennesket.

Optagelsen blev med det samme særdeles populær på Internettet, og kommentarerne roser alle den pige, som, da hun så en frysende hund på vejen, tog sit sjal af og dækkede dyret med det.

Hun vidste ikke, at det hele blev optaget. Men da optagelsen blev offentliggjort, var der en af hendes bekendte, som genkendte hende. Som det fremgår af portalen The Dodo hedder kvinden Duygu Elma. I et interview med the Dodo forklarede hun, at hun ikke havde nogen ide om, at hendes handling ville blive kendt vidt og bredt. Hun sagde blot: "Det var meget koldt. Jeg kunne ikke bære synet af hunden, som rystede af kulde der på jorden".

Et stort bravo til alle, som giver hjælp til dyr i nød! Del dette med andre, så vi har en positiv meddelelse til resten af verden!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x