logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Faren lod en stor pitbull komme op i sin datters lille seng; optagelsen har lavet furore på Internettet, og årsagen er slet ikke så ligetil.

Den lille Adalynn Leary har altid været sammen med sin elskede ven, som er en næsten 50 kg stor pitbull med navnet Fury. For nylig skete der noget, som beviste, hvor fantastisk det er at have sådan en ven.

Som det står i The Dodo bor familien Leary i Alaska, hvor der i slutningen af november 2018 fandt et særdeles kraftigt jordskælv sted, men en styrke på 7 på Richterskalaen. Heldigvis for familien Leary skete der ikke noget med nogen af dem. Efter det store jordskælv kom der også en række mindre efterskælv.

Det viste sig, at jordskælvet og de mange efterskælv havde en særdeles kedelig indflydelse på Adalynn, som blev urolig og begyndte at få problemer med at falde i søvn. Heldigvis kom den elskede pitbull Fury til hjælp. I hundens selskab har Adalynn ingen problemer med at falde i søvn. Se selv denne vidunderlige optagelse fra da Adalynn lægger sig til at sove med sin pitbull. Glem ikke at dele dette.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x