logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

To teenagere forbereder sig til at optræde i en duet; - læg mærke til drengens reaktion, da hun begynder at synge.

Internettet er et sted, hvor virkelige talenter får mulighed for at udfolde sig. Sådan var det også med Jessica Reinl og Christopher Halligan, som optrådte i en duet under julekoncerten i Waterford i Irland. Det var koret Mount Sion, der optrådte, og det var her Jessica og Christopher udfoldede deres talent. Det var netop disse to teenagere, som gjorde, at millioner af seere over hele verden blev grebet.

Se deres fantastiske udførelse af melodien "Shallow" fra filmen "A Star Is Born" som i originaludgaven blev udført af Lady Gaga og Bradley Cooper.

I begyndelsen kan vi høre Christophers smukke og dybe stemme, men da Jessica begynder at synge, opstår der en virkelig magisk situation. Se selv, hvordan Christopher reagerede. Også han er tydeligvis henrykt over hendes stemme.

Denne optagelse er blevet set 27 millioner gange, og det må være et glimrende bevis på, hvor smuk denne udførelse er. Glem ikke at dele, hvis denne optræden også gjorde indtryk på jer!

Vi vil gerne præsentere jer for Jessica Reinl og Christopher Halligan, som sammen med koret Mount Sion udfører melodien "Shallow":

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x