logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Alle ser skeptisk til, da en teenager med Downs syndrom skal danse på scenen, men et øjeblik senere er både tilskuere og dommere rørt til tårer.

Der er stadig mange, som har fordomme overfor folk med Downs syndrom. Det hænder imidlertid stadig ofte, at kvinder får foretaget en abort, hvis der er risiko for at barnet fødes med Downs.

Tit er det dog sådan, at personer med Downs lever et tilnærmelsesvis normalt liv. De har en familie som elsker dem og gode venner, de mødes med. Og de har også drømme. Og netop disse drømme gør, at vi når stjernerne.

I Andrews tilfælde har en sådan drøm altid været dans. Det var og er fortsat hans store passion. Hans mor fortæller, at han siden han var barn elskede at gentage danserytmer, som han havde set i fjernsynet.

Andrew fik nu en mulighed for at optræde i programmet "The Greatest Dancer" - et talentshow som er ude efter særligt fremragende dansere. Andrew var ganske vist en anelse anspændt inden sin optræden, men I kan selv følge, hvor glimrende det gik ham.

Det er en af de mest følelsesfyldte optrædender, vi har set. Hverken publikum eller dommerne kunne holde tårerne tilbage, og for Andrew selv var det et helt specielt øjeblik. Vi tror også, I vil blive bevæget, når I ser denne optræden!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x