logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Han gav dem en lektion, de sent vil glemme, efter at han i fitnesscenteret havde set, hvordan folk kun havde hån til overs for en af de kvinder, som trænede der.

Nytåret byder altid på en god lejlighed for at afgive nytårsforsætter, som ofte har noget at gøre med vores livsstil og sundhed. Mange mennesker beslutter sig for at holde op med at ryge, tabe sig, begynde at træne eller spise mere sundt. Det er derfor ikke underligt, at begyndelsen af januar er en periode med intensiv aktivitet i fitnesscenteret. Man skal jo også af med de ekstra kilo, som har sat sig på kroppen i juledagene.

En bruger af portalen Reddit har her anbragt en historie om sine egne nytårsforsætter. En særdeles bevægende historie, som du ubetinget bør læse til ende, da den også indeholder en lektion til os andre.

"Her er, hvad der skete. I morges var jeg i fitnesscenteret, hvor jeg så en gruppe mænd og kvinder, som tydeligvis lo og talte om en kvinde, der netop var ved at afprøve fitnesscenteret for første gang. I begyndelsen var jeg ikke helt klar over, hvad det egentligt var, der foregik, for jeg havde høretelefoner på, men jeg så, hvordan en af kvinderne tog en telefon og begyndte at optage. Den kvinde, de filmede, blev klar over, at de gjorde grin med hende, og var på grådens rand ...

Hun forlod løbebåndet og gik hen mod garderoben. Jag lagde mine vægte til side og gik efter hende. Jeg bad hende om at vente på mig, hvorefter jeg gik hen for at anmelde situationen til ledelsen i fitnesscenteret.

Da jeg kom tilbage til garderoben, græd kvinden og fortalte mig stille, hvordan en af hendes forældre for nylig var død efter et hjerteanfald, som var forårsaget af fedme, og lægen havde fortalt hende, at hvis hun ikke ændrede sin livsstil, kunne hun være på vej i samme retning. Jeg prøvede at forklare hende, at vi alle må starte et eller andet sted, og efter en kort samtale tilføjede jeg, at hendes begyndelse netop var i dag, hvorefter jeg hjalp hende med at rejse sig. Jeg bad hende lave nogle øvelser sammen med mig, og tilbød, at jeg ville hjælpe med at lære det hele, for jeg var selv på hendes sted for et år siden. Mens vi trænede, havde hun hele tiden ... et smil på læben. Enden på det hele blev, at tre medlemmer i fitnesscenteret fik permanent forbud mod at komme der, og jeg fik en ny veninde.

Der er en simpel moral i denne historie. Vi er klar over, at alle synes, det er frustrerende, hvordan fitnesscenteret bliver fyldt med folk i årets begyndelse, men det er svært at fatte, hvor stor betydning vi har på de nye mennesker. Der er ingen tvivl om, at denne kvinde aldrig ville være kommet tilbage til fitnesscenteret, hvis hun kun havde oplevet hånlatter under sit første besøg. VÆR SØD at hjælpe andre med at føle sig velkomne ... Det er ikke nødvendigt at tale med dem. Giv blot et smil eller en hovedbøjning. Vi er alle i fitnesscenteret for at arbejde med os selv, uanset hvor meget støj eller hvor mange mennesker der er. Del din kærlighed og dine positive vibrationer med andre. Du kan ændre livet for et andet menneske"

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x