logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det lignede en fantastisk brudekjole, lige indtil internetbrugerne afslørede, hvad der virkeligt gemte sig bag den.

Hvis I er blevet gift ved et stort bryllup eller har hjulpet nogen med at forberede sig til denne store dag, så ved I, hvor vigtigt det er med en velvalgt brudekjole. Nu om dage er valget af en smuk brudekjole slet ikke så nemt, da vi har næsten ubegrænsede muligheder, måske kun lige begrænset af bankrådgiverens forståelse.

Der var imidlertid en særlig brudekjole, som blev genstand for en speciel interesse fra medier over hele verden. Det drejede sig ikke alene om, hvor smukt den præsenterede sig, men først og fremmest om, hvilke hemmeligheder den gemmer på.

Når brudeparret har valgt det sted, hvor brylluppet skal stå, og har fået sammensat en bryllupsmenu, så kommer spørgsmålet om bryllupskagen. Kagen er nemlig en af de detaljer, som virkeligt kan gøre indtryk på gæsterne.

Emma Jayne er en talentfuld kvinde, som har ansvaret for at skabe kjoler, der omgående skaber furore på Internettet. Hendes bryllupskage med form som en brudekjole er inspireret af de bryllupskreationer, som er skabt af den filippinske modedesigner, Maka Tumanga.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kagen blev til ære for alle fans af søde kreationer præsenteret under en udstilling på Londons Cake International.

Det tog Emma hele 10 dage at udføre dette værk, og til arbejdet blev der anvendt 60 kg glasur samt 50 kg formbart overtræk, som blev brugt til at skabe blomster. Der var brug for hele 6 personer, til at bære den færdige kage på plads.

Emma beskrev det sådan: "Vi blev bedt om at vælge en brudekjole, som skulle tjene som model for kagen. Bryllupskagen med sin form som brudekjole skulle udføres i original størrelse. Jeg valgte en kjole designet af Maka Tumanga, for det er noget af det mest usædvanlige, jeg nogen sinde har set". Designeren var selv til stede under udstillingen, og var her i stand til at beundre det færdige værk.

Er det ikke en fantastisk bryllupskage? Det er sådan noget, der kan få enhver brud til at drømme!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x