logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Igennem 3 timer torturerede en politibetjent en hund på gaden, fordi han ikke ønskede at gøre brug af et bedøvende middel.

Som det fremgår af den britiske nyhedsportal Mirror kom det i den kinesiske by Changsha i provinsen Hunan til en frygtelig hændelse. Avisen angiver, at politibetjenten torturerede hunden i 3 timer på offentlig gade.

Hunden af racen golden retriever bed to forbipasserende. Politiet gik ud fra, at dyret var ramt af hundegalskab, og det blev derfor besluttet at dræbe den.

Optagelserne fra et overvågningskamera viser, hvordan politibetjenten tæver hunden, der er bundet fast til en pægl. For at gøre det effektivt, brugte han en tyk træstav.

Myndighederne hævder, at betjentene ikke ønskede at anvende et bedøvende middel, fordi de var bange for at ramme en tilfældig forbipasserende. I henhold til rapporten foregik alt efter bogen.

Endnu en gang har Kina desværre vist sig at være et land, som er komplet ufølsomt overfor dyrs lidelser. Selv hvis hunden rent faktisk led af hundegalskab, så burde den dog først undersøges af et laboratorium, og så kunne man senere aflive dyret på en mere menneskelig måde.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Politiets ondskab har vakt en bølge af vrede blandt dyrevenner. Folk har mødtes i store grupper, for i fællesskab at sørge over den døde hund. På denne måde ønsker de at modsætte sig den måde at behandle dyr på. Vi siger afgjort "nej" til vold mod dyr. Selv hvis dyret er en trussel mod menneskers sikkerhed, så bør der være nogle andre procedurer.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x