logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den hjemløse mand henvendte sig til hospitalet, for at blive behandlet. Så bemærkede personalet, at han ikke var alene.

Medarbejderne på det regionale Alto Vale hospital i Brasilien var vidner til en særdeles bevægende scene.

Deres patient var en hjemløs mand med navnet César. Normalt gik han til behandling på et andet hospital, og medarbejderne bad derfor om hans journal. Det var da , de bemærkede, at manden ikke var alene, da han ankom til hospitalet.

Selv om César ikke besidder mange materielle goder, så kan han ikke klage over at være alene. Han har nemlig nogle særdeles kærlige venner.

Hospitalets medarbejdere fandt nemlig ud af, at César tager sig af en gruppe hunde, som ligeledes ikke har fast tag over hovedet.

"Alle hundene er særdeles velplejede, og får hvad de skal have at spise" - forklarede Cris Mamprim i et interview med The Dodo." Da vi så, hvordan de ventede ved døren til hospitalet og hvor meget de hele tiden så efter ham, forstod vi, hvor meget de elsker ham".

Hundene var særdeles tålmodige, mens de ventede på deres menneske. Da hospitalspersonalet tilbød manden noget mad, spiste han lidt af den, og gav resten til hundene. Efter at have fået sin behandling, forlod manden hospitalet, og hundene fulgte selvfølgelig med ham.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Nedenfor kan I se en optagelse, hvor man kan følge, hvordan hundene venter på, at deres ven skal komme ud fra hospitalet.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x