logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Julemanden kom med den smukkest mulige gave til en autistisk dreng. Advarsel: Du bliver rørt til tårer!

Juletiden er virkelig en magisk periode, og der ses ofte historier som denne, der gør, at tårerne af sig selv begynder at trille ned af kinderne.

For hvordan kan man undgå at blive bevæget, når folk viser, at de virkeligt er i stand til at åbne deres hjerter og vise, hvad der er det smukkeste i mennesket.

Misty Wolf er mor til den seksårige Matthew, som er blind og har autisme. Som alle andre børn er drengen vanvittigt interesseret i, hvordan Julemanden er i virkeligheden.

Nu har Misty på sin Facebookprofil anbragt et billede fra Matthews møde med Julemanden. Kvinden hviskede til ham: "Min søn er blind og har autisme, men han er meget interesseret i Julemanden". Hvortil manden blot svarede: "Du behøver ikke sige mere".

Derefter satte han sig på hug på gulvet ved siden af Matthew. Drengen kunne røre ved hans ansigt, og også hans hue. Han fik også lov til at ... trække i Julemandens skæg. Julemanden tilbragte et godt stykke tid i drengens selskab.

Derefter tog Julemanden drengen med hen til en udstilling, hvor der var kunstige rensdyr, og her fik han lov til at røre ved dyrene.

Denne historie har bevæget tusindvis af mennesker. Også os. Del den med andre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x