logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden anbragte et billede af sine negle på Facebook, men en af kommentarerne lød, at hun omgående skulle gå til lægen, og det var godt, hun rettede sig efter rådet!

Vi har efterhånden vænnet os til, hvor stor en rolle de sociale medier spiller i vores hverdag. Vi har flere gange skrevet om forskellige trusler fra de sociale medier, men vi må ikke glemme, at de nogle gange også giver os vigtig hjælp. Når vi har mest brug for hjælp, er de virkeligt i stand til at gøre en forkel, og det nogen gange på en måde, som vi ikke havde forventet.

Det fandt den 53-årige Jean Williams Tylor for nylig ud af, efter at hun havde anbragt et billede af sine negle på sin Facebookprofil. Hun ville gerne vise, hvor afrundede hendes negle var blevet. Hun havde imidlertid ikke regnet med, at det var hendes egen organisme, som på denne måde prøvede at fortælle hende, at hun havde problemer med helbredet.

Jean Williams Tylor havde indtryk af, at der ikke var noget specielt ved hendes negle. Hendes mor, som var død af lungekræft, havde også den samme form på neglene. Jean regnede med, at hun havde arvet dem efter sin mor.

Efter at have offentliggjort billederne fik hun en Facebook-besked fra en bekendt, som arbejder indenfor sundhedssystemet, og han anbefalede hende at få lavet en undersøgelse så hurtigt som muligt. I begyndelsen troede hun, at han overdrev, men til sidst besluttede hun sig alligevel for at tjekke sin helbredstilstand. Lægen ordinerede en gennemlysning af lungerne, tomografi og en blodundersøgelse. Det viste sig desværre, at Jean har cancerbærende celleforandringer på begge lunger. Hun appellerer nu til alle, om ikke at ignorere de tegn, vi får fra vores organisme.

En lidelse kendt som " trommestikfingre " er et sygdomstegn, som opstår i tilfælde af bronkial kræft, Hodgkin's lymfom, thymuskræft, tyktarmskræft, og også i tilfælde af kredsløbs- og lungesygdomme. Det er derfor ikke et symptom, vi bare må ignorere. Det venligst dette med andre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x