logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

10 ting din mor aldrig vil fortælle dig

Mor. Personen vi kan takke for at vi er I denne verden. Den der tog sig af os fra starten. Den man altid kom tilbage til, når noget skete. Mor er der altid for os. Hun lytter altid. Beroliger os. Hun kan nogle gange være overbeskyttende. Men alt hvad hun gør, gør hun af kærlighed. Læs disse 10 ting, som du aldrig vil høre fra din mor. Jeg har tårer i øjnene efter at have læst dette.

1. Du fik hende til at græde så meget... Hun græd da hun fandt ud af, at hun var gravid. Hun græd da hun fødte dig. Hun græd da hun holdt dig i sine arme for første gang. Hun græd fordi hun var lykkelig. Hun græd fordi hun var bange. Hun græd fordi hun følte dine følelser. Hun følte din smerte og din lykke. Og hun delte disse følelser med dig.

2. Hun ville have det sidste stykke af kagen. Men når hun så dit ansigtsudtryk med de store øjne, og du slikkede dig om munden med tippen af din lille tunge, kunne hun ikke spise den. Hun vidste at det ville give hende så meget lykke at se din lille mave blive fyldt op.

3. Det gør ondt. Når du trak hende I håret. Det gjorde ondt. Når du klemte hende med dine små fingernegle, som var umulige at klippe. Det gjorde ondt. Når du bed, når hun fodrede dig. Det gjorde også ondt. Du mishandlede hendes ribben mens du stadig var inde, hendes mave led også. I 9 lange måneder. For ikke at glemme de smertefulde kramper hun følte, da du kom ud.

4. Hun var altid bange. Siden det øjeblik du blev født, har hun gjort alt for at beskytte dig. Da naboens datter ville holde dig, ville hun sige nej. Hun var bange for at det kun var hende selv, der kunne skaffe dig den tilstrækkelige beskyttelse. Da du tog dine første skridt, frøs hendes hjerte i et øjeblik. Da du kom sent hjem blev hun altid oppe for at se om du var kommet sikkert hjem. Hver gang du faldt, var hun klar på at løfte dig op igen. Når du havde en dårlig drøm midt om natten, var hun lige ved din side for at forsikre dig, at intet dårligt skete.

5. Hun ved, hun ikke er perfekt. Hun er sin egen kritiker. Hun kender alle sine mangler, og nogle gange hader hun sig selv for sine fejl. Hun kræver det bedste af sig selv, når det kommer til dig. Hun vil være en ideel mor. Hun vil ikke lave en eneste fejl. Men hun er menneske, hun laver fejl fra tid til anden. Hun prøver sikkert stadigvæk at tilgive sig selv for de fejl. Hun vil gerne gå tilbage i tiden og fikse nogle ting, men det er umuligt. Så gør noget sødt for hende, og husk at alt hvad hun har gjort, har hun gjort så godt som hun kunne.

6. Hun kiggede på dig mens du sov. Der var nætter hvor hun blev ved med at bede indtil klokken tre om morgenen, for at du endelig ville falde til ro. Det var svært for hende at holde sig vågen, men hun blev stadig ved med at synge din yndlingsvuggevise samtidig med at bede dig om at falde i søvn. Men når du endelig faldt i søvn, lå hun ved din side, og alt hendes træthed forsvandt i et øjeblik. Sidende ved siden at din krybbe, kiggede hun på dit ansigt, oplevede stor kærlighed.

7. Hun bar dig længere end 9 måneder . Du havde brug for det. Hun havde også brug for det. Hun lærte sig selv at holde dig, og gøre huset rent på samme tid. Hun lærte sig selv at holde dig, mens hun spiste. Hun lærte sig selv at holde dig, og sove på samme tid, fordi nogle gange var det den eneste måde for hende at hvile sig på. Hendes arme var trætte. Hendes ryg gjorde ondt. Men stadig holdt hun dig, fordi du ville være tæt på hende. Hun krammede og kyssede dig, hun legede med dig. Du følte dig sikker med hende, glad for at være i hendes arme, så hun holdt dig i så lang tid, som du behøvede det.

8.Hendes hjerte blev knust hver gang du græd. Der var ingen mere trist lyd, end dig der græd, og et syn så forfærdeligt som tårer trillende ned af dine kinder. Hun gjorde hvad hun kunne for at få dig til at holde på med at græde, men hun kunne ikke, hendes hjerte var knust i millioner af stykker.

9. Hun var nogle gange sulten, beskidt og træt. Dine behov kom altid før hendes. Hver dag gjorde hun alt for at opfylde dine behov, og i slutningen af dagen, var hun alt for træt til at tage af sig selv. Næste dag gjorde hun alt det igen, fordi du betød så meget for hende.


10. Hun ville gøre det hele igen. At være mor er en af de sværeste opgaver i verden, det er en opgave der driver dig til grænsen. Du græder, du føler smerte, du bliver ved med at prøve, du fejler, du arbejder og du lærer. Men du føler mere lykke end du tror ville være muligt, og du føler mere kærlighed end dit hjerte ville gribe. Til trods for smerten, søvnmanglen, trætheden og de tidlige morgener din mor skulle holde ud, ville hun gøre det hele igen. Fordi det var det værd. Husk så at fortælle hvor meget du elsker hende hver Mors dag!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Og nu, ring til din mor (eller endnu bedre - besøg hende!) og fortæl hende, hvor meget du elsker hende.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne