logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun delte et billede fra sin families gravsted. Det er billeder, som fortæller mere om vaccinationer end en stor mængde avisartikler.

Facebookbrugeren Atrycja Marciniak-Skolimowska skrev for nylig en post, som er blevet delt af tusindvis af mennesker. Det er der en ganske enkel årsag til. Et enkelt billede, som ledsagede teksten, fortæller utroligt meget om vaccinationer.

Der er en stadig voksende gruppe forældre, som nægter at vaccinere deres børn, på trods af at dens effektivitet er videnskabeligt bevist utallige gange og udenfor enhver tvivl. De samfund, hvor man ikke vaccinerer alle børn, gennemlever nogle virkeligt frygtelige epidemier med sygdomme, som kunne være blevet forhindret. Dette er derfor et meget vigtigt indlæg i denne diskussion. Læs her, hvad hun skrev, og del det med venner og bekendte.

Dette er, hvad hun skrev ved siden af billedet af en gravsten fra familiegravstedet: "Til eftertanke ... Dette er gravstenen fra mit familiegravsted. Læg venligst mærke til datoerne, hvor 3 børn døde – det skete alt sammen i løbet af en måned ... der mangler indskrifter for hvornår forældrene døde, men det var også i samme måned. Hvad dræbte dem? Det var naturligvis en af disse "uskadelige" smitsomme sygdomme. Det var kun vores bedstemor, som overlevede. I en alder af 3 år blev hun alene, uden familie. Dette er vores families virkelige historie, ikke en virtuel virkelighed. I dag dør vi ikke af denne sygdom. Der eksisterer vacciner, men sådan en chance havde de ikke. Jeg skriver i særdeleshed dette, for at vække til eftertanke blandt mine patienter, for de betyder meget for mig, og jeg har ikke længere kræfter til at gå ind i endeløse diskussioner om, hvorvidt det er værd at lade sig vaccinere. Du behøver ikke vaccinere alle dine børn ... det er tilstrækkeligt at vaccinere de, som du gerne vil have skal overleve. Måske virker lidt sarkasme her mod slutningen. Vælg selv!"

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x