logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden hørte nogle underlige rungende lyde fra kanalen, kiggede ned og fandt en nyfødt, som lå midt i en myretue.

Dette er en usædvanlig chokerende historie. Det er svært for os at forstå, hvordan det kunne komme til noget sådant. Heldigvis nåede hjælpen frem i tide og barnet overlevede.

Denne dag gik den 63-årige Charmaine Keevy som sædvanligt en tur med sin hund. Denne gang besluttede dyret at tage sit menneske med på en lidt anden rute, og måske var det denne lille ændring af deres sædvanlige tur, som reddede livet for spædbarnet.

Som det står i Daily Mail fandt historien sted i Port Elisabeth i Sydafrika. Charmaine forklarede i interviewet: "Normalt går jeg en lidt anden vej, men denne gang tog vi en let ændret rute. Da Georgie begyndte at gø, troede jeg, at det var en kat i nærheden, som miavede".

Kvinden besluttede sig for at undersøge, hvorfor hendes hund var begyndt at hyle. Et øjeblik efter bemærkede hun, at den underlige lyd kom fra regnvandskanalen under fortovet. Det så ud til, at nogen eller noget befandt sig i kanalen. Charmaine troede i første omgang, at det var en kat, men et øjeblik senere blev hun klar over, at det hun hørte, var barnegråd.

Charmaine gik i panik, men besluttede sig for at tilkalde hjælp, og begyndte desperat at vinke til de forbikørende biler. Heldigvis var der en af bilisterne, Cornie Viljoen, som besluttede sig for at standse og undersøge, hvad der var galt. Da kvinden havde forklaret ham, hvad hun havde set, hev manden en metalstang af sin bil, og det lykkedes ham at løfte det svære betondæksel af, som spærrede adgangen til regnvandskanalen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da manden gik ned i kanalen, følte han pludselig, at noget bed ham i benene. Det viste sig, at han stod midt i en tue fyldt med røde myrer. Der var ikke ret meget plads i kanalen, så Cornie begyndte at krybe i retning mod barnet. Til sidst lykkedes det ham at få den lille op og aflevere spædbarnet til Charmaine, som med det samme dækkede barnet med sin bluse. Politi og ambulance nåede meget hurtigt frem til stedet, og barnet blev ført til hospitalet. Der blev det konstateret, at det var voldsomt nedkølet og havde problemer med vejrtrækningen, og ydermere stadig havde sin navlestreng. Heldigvis begyndte barnet under lægernes behandling at komme til sig selv. Som Charmaine forklarede i interviewet, tænker hun, at det var Gud som ønskede, at hun skulle finde barnet, og han brugte hendes hund som redskab, og fik den til at vælge en anden rute end den sædvanlige. Det er også fantastisk, at Cornie Viljoen ikke var ligeglad, men standsede sin bil, da Charmaine prøvede at tilkalde hjælp.

Politiet leder nu efter vidner, som kan hjælpe med at fastslå, hvem der har efterladt barnet og hvem der er moren. Vi er i dybt chok over, at man kan efterlade sit eget barn. Og at efterlade det i en regnvandskanal er simpelt hen ufatteligt. Heldigvis overlevede barnet ved noget, som ligner et mirakel. Det var udelukkende heldet og to menneskers fremragende holdning som gjorde, at spædbarnet overlevede.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x