logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hendes søn døde i en særdeles underlig bilulykke. Nu advarer moren alle unge mod noget lignende.

Da Nancy Denz fandt ud af, at hendes ældste søn, Daniel, var død i en bilulykke, gik hendes verden under. I begyndelsen syntes årsagen til ulykken at være særdeles mystisk, men takket være tilfældigt forbipasserende blev gåden løst. Den fortvivlede mor har nu en særdeles vigtig advarsel til unge mennesker..

Alle forældre ønsker altid det bedste for deres børn, og det er vigtigt for dem at beskytte børnene mod enhver fare.

Daniel Denz var 22 år gammel. Han var en ung kunstner med glimrende fremtidsudsigter. Siden han var helt lille havde han været vild med at tegne og male, og han var særdeles kreativ i sine arbejder. Det lykkedes ham også at kombinere studier med arbejde. Hans drøm var at komme til at arbejde med grafik. Desværre blev hans karriere afbrudt af en tragisk trafikulykke.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En time inden hun modtog den tragiske meddelelse, tog Nancy afsked med Daniel, der som sædvanlig tog afsted på arbejde. Det var desværre sidste gang Nancy så sin ældste søn i live.

Nancy havde svært ved et tro på, at hendes søn var død i en bilulykke. Ydermere var det en særdeles underlig ulykke. Daniels bil kørte pludselig bort fra vejen, gennembrød vejafskærmningen og faldt ned af en skrænt. Vidner prøvede at hjælpe, men Daniel var død på stedet. Politiet konstaterede, at manden mistede herredømmet over køretøjet. Årsagen til at han mistede herredømmet var imidlertid en gåde, indtil ...

En af de forbipasserende fandt en mobiltelefon, som lå i nærheden af ulykkesstedet. Det viste sig, at Daniel var i gang med at skrive en SMS, mens han kørte bilen. Desværre var det netop den SMS; som var årsag til den tragiske ulykke.

Daniels mor advarer nu alle om den fare, der er forbundet med at bruge telefonen, mens man kører. Daniel havde hele livet for sig. Det blev desværre afbrudt af ulykken.

Vores bøn: Hvis du kører – så lad være med at bruge telefonen. Del dette med andre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x