logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En advarsel til forældre: på nettet kan findes en ækel parodi på Gurli Gris, som ikke bør ses af børn.

Børn elsker tegnefilmene med Gurli Gris i hovedrollen. Dette fænomen er ikke helt forståeligt for de voksne, men alle er klar over, at når man sætter en eventyrfilm på, så giver det et øjeblik i hjemmet, hvor der endelig er fred og ro.

Det viser sig desværre, at hvis børnene selv leder efter film på YouTube, kan de støde på noget, de ikke bør se. Selv forældre bør være forsigtige, når de søger børneeventyr på Internettet.

Nogen har nemlig lavet en parodi på denne kendte tegnefilm, som ikke bare udviser en usædvanlig brutalitet, men også vælter sig i vold og blodige scener.

Som angivet i Daily Mail tager Gurlis bror i en af disse småfilm en pistol, og skyder på sig selv. Det er overflødigt at nævne, at ingen forældre vil have lyst til, at deres yngste ser den slags scener.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Som det står i avisen, har YouTube adskillige gange forklaret, at de gør alt for at beskytte børn mod upassende indhold. Men man kan desværre observere, at uden ordentlig kontrol fra voksne kan børn fortsat nemt støde på film med store mængder brutal vold. I et interview med Mail Online forklarer en talsmand for YouTube, at platformen verificerer alle de optagelser, som anmeldes af brugerne. Verificeringen vedrører overensstemmelse med de sociale retningslinjer.

Forældre bør være klar over de farer, som fremkommer ved anvendelsen af Internettet. Det er derfor vores eget ansvar, om børnene er sikre.

Vi kan ikke forstå, hvordan nogen kan lave en så ækel parodi. Men som forældre er det vores ansvar at beskytte vores børn mod den slags indhold. Del venligst denne appel med andre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x