logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En beskidt sandhed. Derfor skal du ALTID huske at lukke låget til toilettet, inden du skyller ud.

Husker du altid at lukke låget til toilettet, inden du skyller ud? Hvis svaret er "nej", bør du ubetinget ændre dine vaner. Nu skal vi forklare hvorfor.

Vi er vist alle bevidst om tilstedeværelsen af bakterier i toilettet. Vi gør trods alt brug af det hver dag, og tilfører således nye bakterier samt materiale, som mikroorganismerne kan leve af.

Vi sørger selvfølgelig for, at der er rent og rart på vores badeværelse. Men det er ikke ret mange mennesker, som er klar over, hvad der sker, når vi skyller ud i toilettet.

Som de skriver i Business Insider bliver millioner af bakterier fanget sammen med vandet, som kastes op i luften som vandstøv. Når mikrodråberne falder ned, kan de forurene alle dele af badeværelset. De bittesmå vandpartikler kan hæve sig op til tre meter op i luften.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Senere falder partiklerne med de uønskede bakterier ned og sætter sig på alt, inklusive tandbørsten! Det lyder ret ulækkert, gør det ikke? Vi bør derfor altid lukke toiletlåget, inden vi skyller ud.

Disse facts om hvor hurtigt bakterierne breder sig inkluderer selvfølgelig også offentlige toiletter. Derfor bør man altid vaske hænder, når man forlader toilettet. Del dette med andre!

Er det ikke skrækkeligt, hvor mange bakterier der kan frigøres, under en så uskyldig handling som udskylning af toilettet?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x