logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

De 10 vigtigste ting, som jeg har lært, siden jeg mistede min søn. Et bevægende brev fra en far, som gennemlever sin sorg.

Der er ikke nogen familie, som nogensinde burde skulle gennemleve tabet af deres barn.

Richard Pringle mistede sin søn, Hughie, som var blot tre år gammel, da han pludselig blev udsat for en intracerebral blødning.

Richard har nu anbragt sin usædvanligt bevægende bekendelse på sin Facebookprofil. Han har skrevet om de 10 vigtigste ting, som han har fundet ud af, siden han mistede Hughie.

Det er værd at standse op et øjeblik. Koncentrere sig om ordene fra nogen, som har gennemlevet noget meget smertefuldt – tabet af et barn.

Del venligst dette med andre.

De 10 vigtigste ting, som jeg har lært, siden jeg mistede min søn.
1. Man kan aldrig få for meget kærlighed og kys.
2. Du har altid tid. Tag en pause, med det du er i gang med, og leg en smule, om det så kun er i et minut. Der er ikke noget, der er så vigtigt, at det ikke kan vente et øjeblik.
3. Lav så mange billeder og optagelser, du er i stand til. En dag kan det være det eneste, du har tilbage.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

4. Det er ikke nødvendigt at bruge penge, for at tilbringe tiden sammen. Har du en ide om, at det vigtigste er, hvor meget du har brugt? Det er ikke rigtigt. Det er det, du gør, som har betydning. Hop i vandpytterne, gå en tur. Svøm i havet, slå et telt op, og mor jer, det er alt, hvad vi har behov for. Jeg kan ikke huske, hvad vi har købt til Hughie, men jeg husker det, vi har foretaget os i fællesskab.
5. Syng. Syng i fællesskab. Min lykkeligste erindring er, når Hughie er i mine arme eller ved siden af mig i bilen, og vi synger vores yndlingsmelodi. Erindringerne skabes i musikken.
6. Glæd dig over de mindste ting. Aftenerne, når man går i seng, når man læser eventyr. Fælles måltider. Dovne søndage. Glæd dig over de enkleste ting. Det er netop de ting, jeg mangler mest. Lad ikke disse usædvanlige øjeblikke glide ubemærket forbi.

7. Giv altid dine nærmeste et kys, når du tager afsked med dem, og hvis du glemmer det, så vend tilbage og giv dem et kys. Du ved aldrig, hvornår du ser dem for sidste gang.
8. Sørg for, at kedelige dagligdags ting bliver en leg. Indkøbsture, bilture, en spadseretur rundt i butikken. Gør noget skørt, fortæl vittigheder, le og glæd jer over hinanden. Det er kun daglige pligter, hvis du behandler dem sådan. Livet er for kort til ikke at have det sjovt.
9. Før dagbog. Skriv alt det ned, som dine små foretager sig, og som medfører, at din verden bliver smukkere. Sjove udtalelser, de charmerende ting, de foretager sig. Vi begyndte først at gøre det, efter at have mistet Hughie. Vi ønsker at huske alt. Nu gør vi det for Hettie og vi har tænkt os at gøre det for Hennie. De erindringer, du har nedfældet, har du for altid, og når du bliver ældre, vil du kunne vende tilbage til dem.
10. Hvis du har børnene ved siden af dig. Du kan give dem et godnatkys. Du kan spise morgenmad med dem. Du kan følge dem i skole. Du kan sende dem på universitetet. Se, hvordan de bliver gift. Det er en velsignelse.
Du må aldrig glemme dette.

Del venligst dette med andre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x