logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 8-årige dreng har en enorm bøn til kirurgen, lige inden han skal opereres. Forældrene havde ingen ide om, hvad lægen havde tænkt sig at gøre.

Børn bør have en lykkelig barndom i hjemmet, omgivet af kærlige forældre. Desværre hænder det nogle gange, at de kommer til at tilbringe noget tid på hospitalet.

I tilfældet med den 8-årige Jackson McKie var denne periode afgjort for lang. Drengen blev født med en cyste i hjernen og vand i hovedet. I forbindelse med disse lidelser, blev han en hyppig patient på hospitalet.

Forældrene var altid med, når drengen var på hospitalet, og han havde også altid sin maskot med, som blev kaldt "Little Baby".

Heldigvis var Jackson altid omgivet af et hold fremragende læger og sygeplejersker. En af lægerne er Daniel McNeely, som har været med til at behandle drengen, lige siden han blev født.

Under den sidste operation havde Jackson en helt særlig bøn til Daniel, lige inden han skulle til at modtage narkose. Daniel var ikke i stand til at afvise sin lille patient, som han trods alt havde kendt, fra han var helt lille. Så uden at spørge drengens forældre, gjorde han noget, som gik et godt stykke ud over hans faglige forpligtelser. Det, som Daniel gjorde, har medført, at masser af mennesker fra hele verden giver deres applaus til lægens opførsel. I et interview med CTV News Atlantic fortalte Daniel: "jeg tænkte, at det er noget jeg kan gøre, for at han kommer til at føle sig bedre tilpas. Det er en enkel gestus, og jeg var lykkelig for, at jeg kunne hjælpe".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jackson bad Daniel om at gennemføre en operation på hans plysbjørn, "Little Baby". Doktoren tøvede ikke et øjeblik, og bad sygeplejersken om et lille operationsbord. Jacksons far udtaler sig kun i positive vendinger om lægen. Daniel er ikke blot en fremragende neurokirurg, men en særdeles omsorgsfuld person med en mase empati. "Han er et af de rareste mennesker, jeg nogensinde har mødt", udtaler Jacksons far, Rick. Da Jackson vågnede efter operationen, var han meget lykkelig over, at hans plysbjørn også havde gennemgået den samme operation.

Dr Daniel forklarede, at det var første gang han gennemførte en operation på en plysbjørn, men utvivlsomt ikke sidste. Efter operationen delte de oplysninger om denne på de sociale medier, og disse oplysninger blev lynhurtigt spredt ud over internettet. Ved siden af billedet er der en post: "Lige inden narkosen spurgte patienten mig, om jeg også kunne operere hans plysbjørn ... Hvordan skulle jeg kunne nægte dette?" Del denne artikel med venner og bekendte på Facebook, så alle kommer til at kende denne bevægende historie. Dr Daniel har virkelig fortjent en sådan hæder!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x