logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det blot tre uger gamle spædbarn bliver blålig efter 2 timers kørsel i bilens barnesæde. Moren advarer nu alle forældre.

Der er næppe noget værre end hjælpeløst at betragte, hvordan ens barn kæmper for livet.

Det er desværre, hvad der netop er hændt for den 28-årige Kristi Clark og hendes mand, Christopher. Parret besluttede sig for at tage deres lille barn med på en udflugt – den treårige Melenia og den blot tre uger gamle Harper. På hjemturen sad de desværre fast i en bilkø.

Da de endeligt nåede hjem, anbragte de Harper i hans lille seng, men det var da, de opdagede, at der var noget galt. Spædbarnets læber blev blå, og der kom hvidt skum ud af næsen og munden. Den rædselsslagne Kristi tilkaldte omgående en ambulance.

Som hun forklarer i en samtale med avisen Daily Record: "fortalte jeg min mand, at Harpers mund er blå og kinderne voldsomt røde. Han tog barnet i hænderne, og jeg blev med det samme klar over, at der var noget galt."

Lægerne på hospitalet var i stand til at hjælpe barnet i form af en genoplivning. Pigen overlevede heldigvis, og Kristi ønsker nu at advare alle andre forældre.

Lægerne advarede forældrene om, at børn, som tilbringer mere end en time i bilens barnestol, er udsat for ikke at få tilstrækkelig ilt. Harper var udsat for et epilepsianfald, efter at iltniveauet i organismen faldt faretruende. Forældrene var ikke klar over, at en tur på blot to timer i en barnestol kunne være så farlig for deres barn.

Heldigvis er Harper nu igen sund og rask, men situationen kunne være endt tragisk. Heldigvis reagerede Kirsti og Christopher hurtigt, og da de orienterede sig om, at noget ikke var, som det skulle være, fik de hurtigt barnet på hospitalet, hvor lægerne reddede dets liv.

Kendte du til farerne i forbindelse med længere ture i bilens barnestol? Del denne historie med familie og venner. Det kan redde livet for et lille barn!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x