logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den gravide kvinde blev erklæret død, men fødte alligevel er sund datter; det virkelige mirakel indtraf imidlertid 24 timer senere.

Denne historie er usædvanlig, fordi den beskriver noget, som er vanskeligt at forklare på rationel vis. Kvinden blev i 10 minutter anset for at være død.

Melanie Pritchard er en kendt aktivist, som arbejder for pro-life bevægelsen. Da hun selv skulle føde et barn, måtte hun desværre gennem en dramatisk livskamp.

Selve graviditeten forløb planmæssigt, og der var ikke noget, der pegede på, at der ville opstå nogen former for komplikationer. Da vandet gik, tog hun med sin mand på hospitalet, og det var der, komplikationerne begyndte. Melanie fortalte sin mand, at hun følte sig dårligt tilpas. Pludselig fik hun en blålig farve, og overvågningsapparaturet begyndte at vise, at noget meget slemt var ved at ske. Melanie havde fået en fostervand emboli, hvor elementer fra fostervandet kommer ind i moderens blodbane. Det er en sjælden komplikation i forbindelse med fødslen, men er den femtehyppigste årsag til dødsfald blandt gravide kvinder. Hendes hjerte ophørte med at slå, og lungerne nægtede at arbejde videre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lægerne vidste, at kvinden var i risiko for at dø, så hun blev omgående bragt til operationsblokken, for at gennemføre et kejsersnit, der reddede hendes ufødte datter. Som hendes mand, Doug, erindrer: "Min kone var klinisk død, da Gabriela blev født. Lægerne forklarede, at hun ikke havde nogen chance for at overleve. Og vi havde kun været gift i 3 år. Jeg kan huske, hvordan vi sad og bad til Gud, for at han skulle give hende livet tilbage."

De næste 48 timer var de længste i familiens liv. Doug erindrer: "Det mest bittersøde øjeblik var, da jeg kunne se min datter." Melanies led af et kredsløbssammenbrud, og hendes mand ankom for at tage afsked med hende. Han hviskede til sin kone: "Jeg elsker dig. Kæmp – hvis du stadig har en smule energi tilbage!". Melanie og Dougs bekendte mødtes, for i fællesskab at bede for Melaines helbred; det var det eneste, de kunne gøre.

Gå videre til næste side, for at læse hvad der videre skete.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x