logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den bedrøvede hund ville ikke spise noget, men lå blot apatisk, uden at røre på sig. Men så dukkede en helt speciel kammerat op, hvorefter alt ændrede sig.

Nala er en dejlig tævehund af racen pitbull. Den blev fundet, da den strejfede rundt på gaderne i Christchurch på New Zealand. Herefter kom den til et dyreinternat, som blev drevet af Abbie Van Der Plax.

På trods af mange ihærdige forsøg var ingen i stand til at overbevise Nala om, at den skulle spise noget. Selv om den var voldsomt udhungret, nægtede tævehunden at indtage føde. Den blev blot liggende uden at røre på sig.

Dyreinternatets grundlægger, Abbie, tilbragte to dage ved siden af Nalas indhegning. Hun prøvede at vinde dens tillid og forsøgte at fodre det afmagrede dyr. Intet hjalp imidlertid.

Det var da, Abbie kom på en lidt speciel ide. Hun besluttede sig for at præsentere Nala for sin 7-årige søn, Zacka. Og så skete det, at hunden fuldstændig ændrede sin adfærd.

Abbie besluttede sig for at bringe Nala hjem til sig selv, og her blev den hurtigt gode venner med sønnen Abbie, og den sover nu mellem deres senge. Formodentligt har der været børn i det hjem, hvor Nala boede tidligere, og derfor føler den sig tryg ved den lille dreng.

Se blot denne usædvanlige ændring:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x