logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Passageren lavede en optagelse af, hvad personalet i lufthavnen foretog sig med bagagen. Filmen har fremkaldt en bølge af vrede på Internettet.

Når vi rejser med fly, bliver vi oftest nødt til at aflevere vores bagage. Det gør vi blandt andet, fordi vi har tillid til, at lufthavnens personale sørger for vores ting på en ordentlig måde.

Desværre sker det, at vores bagage bliver beskadiget, i værste fald kan den endda forsvinde. Det sker imidlertid heldigvis meget sjældent.

I tilfældet med den 28-årige Elizabeth Evans, som var på en flyvning fra Malaga til Manchester kom det til beskadigelse af bagagen. Kvinden optog selv, hvordan lufthavnens personale læssede bagagen af flyet.

På optagelsen ses det, hvordan en medarbejder smider med bagagen, som så falder af vognen. Det var ikke kun Elizabeths bagage, som blev ødelagt.

I henhold til Metro har det firma, som tager sig af af service i lufthavnen – virksomheden Swissport – undskyldt de rejsende for den opståede situation og taget "passende skridt for at forebygge dette i fremtiden".

Se denne chokerende optagelse:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x