logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden købte et hus. Da han gik ned i kælderen, fandt han en hund, som var låst fast til en kæde. Hundens reaktion siger det hele.

Man kan forestille sig en lang række ting, når man flytter til et nyt sted. En hund, som er lukket inde i kælderen, er imidlertid ikke en af de ting, vi normalt forudser.

Denne historie fandt sted i St. Louis i USA. En mand købte her et hus, og opdagede da en hund, som var lænket til en kæde. Han ringede herefter til en organisation, som beskæftiger sig med at redde herreløse dyr.

Da organisationens medarbejdere ankom til stedet og gik ned i kælderen, viste hunden omgående sin store glæde. Vi ved ikke, hvor længe den har tilbragt i dette fængsel. Hunhunden fik navnet Jumping Bean, og da den blev fundet, var den både dehydreret og udhungret; den vender imidlertid nu hurtigt tilbage til normal form.

Det står ikke klart, hvem der har lukke hunden inde i kælderen. Husets tidligere ejer har ikke noget at gøre med det, så formodentligt drejer det sig om personer, som overnatter i forladte huse.

Det ses imidlertid tydeligt på Jumping Beans adfærd, at hunden er lykkelig over at være blevet reddet. Se bare dens reaktion her på optagelsen:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x