logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Nogle ondskabsfulde bæster anbragte en drægtig kat i en tørretumbler. Dyret overlevede ikke

I henhold til Today Online har det malajiske politi arresteret to mænd, som er mistænkt for at dræbe en hunkat, som ventede unger.

En optagelse fra et overvågningskamera har vist, hvordan to mænd anbringer den drægtige kat i en tørretumbler, hvorefter de sætter udstyret i gang. Hændelsen fandt sted på et møntvaskeri med offentlig adgang. Takket være overvågningskameraer lykkedes det heldigvis at identificere de mistænkte.

Den døde kat blev opdaget af en anden kunde i møntvaskeriet, da hun åbnede døren til tørretumbleren, der var fyldt med blod.

Vi har svært ved at fatte en så bestialsk trang til at bringe lidelse til et forsvarsløst dyr, og vi håber, at mændene får den straf, de fortjener. De mistænkte risikerer 3 års fængsel, og politiet søger fortsat en tredje mand, som også deltog i drabet på katten.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Dette er et specielt ondskabsfuldt tilfælde af dyremishandling, og for den stakkels kat kom hjælpen desværre for sent. Men når alt kommer til alt giver politiets konsekvente intervention et håb om, at der sker noget i fremtiden: Dyremishandling anerkendes i større og større dele af verden som en forbrydelse. Del dette, hvis du også kræver hårde straffe til dyremishandlere.

Del dette, hvis du også kræver hårde straffe til dyremishandlere.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x