logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En idiotisk ny karruselleg var lige ved at slå en 11-årig dreng ihjel. Nu advarer hans mor andre forældre.

Vi har alle sammen prøvet at lave noget dumt, da vi var børn. Når alt kommer til alt, så er barndommen den periode, hvor vi lærer flest nye ting, og når vi lærer af vores egne fejl, kan det ganske vist være smertefuldt, men det er også effektivt.

Desværre udsættes børn også for pres fra deres jævnaldrende, og det gør nogle gange, at de beslutter sig for at foretage noget helt usædvanligt tåbeligt.

I tilfældet med den 11-årige Tyler Broom var sådan en tåbelig ide lige ved at koste ham livet. Hans mor appellerer nu til andre forældre om, at de advarer deres børn mod at lade sig presse til tåbelige påfund.

På billedet kan det ses, hvor alvorlige drengens kvæstelser var. Tyler blev bragt til hospitalet, hvor lægerne konstaterede, at den unge dreng fik påført legemsbeskadigelser på grund af den ekstremalt kraftige centrifugalkraft. Tilsvarende belastninger udsættes jagerpiloter og astronauter også for, men efter at være blevet trænet og overvåget af læger, for at sikre sig, at de kan klare belastningen. I Tylers tilfælde kom det til alvorlige skader, særligt i området omkring hovedet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hvordan kom det til ulykken.


I henhold til barnets mor kom nogen på den ide at benytte en motor for at få karrusellen op i en hastighed, hvor det begyndte at blive farligt. På optagelsen, som er blevet sat på YouTube, ses det, hvordan drengen drejer rundt og rundt på karrusellen med en meget høj hastighed. Det ses også, hvordan han momentalt mister bevidstheden, men de, som er sammen med ham, lægger end ikke mærke til dette. Under "centrifugeringen" løber kropsvæskerne i drengens krop til hovedet og fremkalder hævelser.


Drengens mor udtaler i et interview til The Independent, at hun ikke kunne genkende sin egen søn. Hun mener, at det er en 17-årig dreng, som Tyler ikke kendte i forvejen, der er ansvarlig for det skete. Det var ham, som fik ideen om at bruge en motor, for at få karrusellen op i omdrejninger. Tylers mor advarer nu andre forældre. Tyler er stadig på hospitalet. Hans tilstand er stabil, men alvorlig.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x