logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da en politibetjent optog en 12-årige dreng, som dansede til Billy Jean, havde han ingen anelse om, at det ville ændre drengens liv totalt.

Det giver altid stor glæde, når man har mulighed for at observere virkeligt talentfulde mennesker i aktion; - særligt når der er tale om meget unge mennesker.

En tilfældig politibetjent tog en video af den 12-årige dreng, som dansede til en sang af Michael Jackson. Han havde ingen ide om at han ved at anbringe optagelsen på Internettet, ville gøre drengen berømt.

Under en patrulje i Greenville i North Carolina, blev politikonstabel Kawain Harrison dybt chokeret over at observere drengens talent, da han dansede på gaden iført en hvid skjorte og hvide handsker.

Drengen var den 12-årige Javon Dendy. Da han præsenterer sig på optagelsen, siger han: "Hej, jeg hedder Javon, jeg er 12 år gammel og jeg kan godt lide Michael Jackson".

Drengens optræden gjorde et så dybt indtryk på politibetjenten, at han besluttede at anbringe sin optagelse af dansen på Internettet. Han vidste ikke, at filmen ville blive et hit og skulle blive set af indtil nu en million mennesker. Ydermere besluttede et medlem af Southen Elite Dance Academy of Spartanburg at bevillige et stipendium til drengen.

Takket være dette kan den unge Javon nu beskæftige sig fuldt ud med det, som er hans store passion - dans!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x