logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den unge sanger synger et af Queens store hits. Se selv Celine Dions mine, da hun hører det.

Gruppen Queen er ikke det samme uden Freddie Mercurys fantastiske stemme. Det er vist noget, som enhver fan af denne fremragende gruppe må erkende.

Freddie Mercury blev født som Farrokh Bulsara den 5. september 1946 i Zanzibar. Han døde desværre allerede den 24. november 1991. Sangeren var med sin unikke stemmer en af verdensmusikkens største navne. Hans måde at lege med publikum på under koncerterne er gået over i musikhistorien. Freddie Mercury vil leve evigt i hjerterne hos hans mange fans.

Et af beviserne på det tidløse i hittene fra Queen er også, hvor hyppigt de bliver spillet af andre kunstnere. Selvfølgelig er kongen kun en, så ingen kan komme op på siden af Mercurys stemme, men mange af de optrædender bliver husket og er virkeligt værd at lytte til.

En af disse fremragende optrædender er udførelsen af melodien "Somebody to Love" i en fortolkning af den canadiske sanger, Marc Martel, som i øvrigt minder lidt om Mercury i sit udseende.

Marc Martel synger sangen som en særlig hyldest til Celine Dion, som befandt sig i studiet. Her kan man se hendes reaktion. Vi er helt enige; det er absolut et fantastisk cover.

Husk at dele denne optagelse med alle fans af Queen!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x