logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Pigen var bange for at springe ud fra broen, så hendes veninde besluttede at skubbe hende. Den unge pige var lige ved at dø fra faldet.

Teenageårene forbindes med mange forskellige ting, men et af de mest karakteristiske træk er tilbøjeligheden til at foretage sig dumme ting.

Desværre kan blot en enkelt forkert beslutning medføre enorme konsekvenser.

Da den 16-årige Jordan Holderson tog med en gruppe bekendte på en udflugt til parken Moulton Falls i staten Washington, kunne hun ikke vide, at denne udflugt for hendes vedkommende ville ende på hospitalet.

På Internettet blev der offentliggjort en optagelse, hvor man kan se, hvordan Jordan står på broens kant og overvejer, om hun skal springe eller ej.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Til sidst skubber hendes veninde, dem 18-årige Taylor Smith, hende, og hun falder 18 meter ned til floden.

Desværre for Jordan var faldet særdeles alvorligt. Lægerne forklarer, at det var lige ved at pigen ikke overlevede. Hun har brækkede ribben, begge lunger er punkterede og luftrøret er beskadiget.

Nu kræver Jordan at Taylor skal tage ansvaret for sin handling. Når man udsætter nogens liv for fare, straffes det i USA med et års fængsel og en bøde på 5000$. Hændelsen ødelægger formodentligt også det mangeårige venskab mellem pigerne.

Imidlertid har Taylor optrådt i et tv-program, hvor hun forklarede, at hun er meget ked af, hvad der skete, og ønsker, at Jordan hurtigt bliver helt rask igen. Hun fortalte også, at Jordan ønskede at springe ned, men begyndte at tvivle i det øjeblik, hun stod på kanten.

Synes I, at Taylor burde blive straffet for det, hun gjorde? Eller måske bærer Jordan selv en del af skylden? Når alt kommer til alt, er et spring ned i vandet fra 18 meters højde forbundet med en stor risiko, og den unge pige ønskede at tage chancen. Vi venter på jeres kommentarer. Nedenfor en optagelse fra hvad hændelsen

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x