logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 10-årige pige har tilbragt hele sit liv i familiepleje; se hendes bevægende reaktion, da hun får at vide, at hun er blevet adopteret.

For 3 år siden blev ægteparret Paige og Daniel Zezulka plejefamilie for den 5-måneder gamle dreng ved navn Kai. Parret vidste ikke, at drengen har en ældre søster - Ivey, og heller ikke, at deres biologiske mor er gravid for tredje gang. Kort efter fødte hun datteren, Lita.

Da Paige og Daniel fandt ud af, at Kai havde søskende, besluttede de at adoptere alle tre. Desværre viste vejen til en formel adoption sig at være meget lang og besværlig.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ivey, som i dag er 10 år gammel, gentager hele tiden, at det er meget vigtigt for hende at have en rigtig familie. Det var hendes største drøm.

Paige og Daniel var ikke i tvivl om, at de ønsker at være forældre for Ivey og hendes søskende. Som Paige siger i et interview med ABC: "Ivey er både fantastisk og speciel, det er for os en gave, at vi kan være hendes forældre. Der er mange mennesker, som er bange for at adoptere ældre børn, da de frygter, at der kan opstå problemer med dem. Vi har vundet vores skæbne i lotteriet. Ivey er meget lykkelig her med os".

Det er dejligt, at disse søskende nu endeligt udgør en rigtig familie. I august blev alle formaliteter afsluttet, og ægteparret Zezulka satte en af de mest bevægende optagelser, man kan forestille sig, på nettet. Hvad ville være et bedre tidspunkt at opfylde hendes drøm end netop en fødselsdag. Hr. og fru Zezulka optog, hvordan Ivey åbner sin fødselsdagsgave. I kan se Iveys reaktion på meddelelsen om, at hun endelig er blevet adopteret. Man hører, hvordan hendes nye far siger, at hun er deres datter, og altid vil være deres datter.

Jeg kunne ikke holde tårerne tilbage. Del denne smukke historie med andre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x