logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den lille pige henvender sig til sin mor, men moren ignorerer hende, for hun er fuldt optaget af sin telefon.

Nu om dage har vi nok alle sammen prøvet at blive ignoreret af nogen, som netop var i gang med at anvende sin mobiltelefon. Desværre er telefonerne hele tiden til stede i vores liv, og ofte er der lidt for meget af dem. Nedenfor kan I følge en optagelse, som nogen har anbragt på Internettet. Her kan vi se en mor, som er så optaget af et eller andet hun foretager sig med telefonen, at hun totalt ignorerer sin lille datter.

Morens opførsel har været udsat for en enorm kritik fra forskellige internetbrugere. Pigen forsøger hele tiden at fange sin mors opmærksomhed. Det er tydeligt, hvordan hendes forsøg bliver mere og mere desperate.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Nogen har endda kommenteret optagelsen på denne måde: "Hvorfor har de børn, når de ikke lægger mærke til dem?". Desværre stjæler telefonerne en stadig større del af vores liv. Måske er denne optagelse en påmindelse om, at vi bør bruge mere tid på andre mennesker.

Del venligst dette med andre. Lad det være en erindring om, at telefonen ikke er det vigtigste i livet. De mennesker, som er vigtige for os, er det vigtigste.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x